Лепила

Лепило за керамични, каменни облицовки, фаянс, теракот, гранитогрес, мрамор - Флекс. За залепване плочка върху плочка (клас C2).

Лепило за керамични, каменни облицовки, фаянс, теракот, гранитогрес, мрамор - Флекс.
За залепване плочка върху плочка
(клас C2)

Висококачествено лепило за залепване на плочка върху плочка; залепване на фаянс, теракот, мрамор, гранит, гранитогрес и др., директно върху хоросанови мазилки, гипсофазер, газобетон, бетон, етернит, циментови замазки и мозайки. За замазки и шпакловки върху топлоизолации преди нанасяне на декоративни мазилки. Всички повърхности да са обезпрашени и сухи. НАЧИН НА УПОТРЕБА: Към 1 част вода се добавят 2 до 3 части суха маса в зависимост от предназначението. Разбърква се до получаването на хомегенна смес. Оставя се да престои до 10 - 15 минути и се разбърква отново, след което е готово за употреба. СВОЙСТВА: Лепилото е влаго, мразо и водоустойчиво. Запазва гъстотата си в продължение на повече от 20 минути. Допускат се корекции до 15 минути от залепването. Втвърдяване на лепилото - за 24 часа. РАЗХОДНА НОРМА: При лепене: Тя е в пряка зависимост от големината на зъбния гребен на маламашката и е около 4 - 5 кг на 1 м2, при зидане с газобетон 17 - 20 кг на 1 м2; при шпакловки около 2,5 кг. на 1 м2.

Обратно гореЛепило за керамични, каменни облицовки, фаянс, теракот, гранитогрес, мрамор (клас C2).

Лепило за керамични, каменни облицовки, фаянс, теракот, гранитогрес, мрамор (клас C2)

За залепване на фаянс, теракот, мрамор, гранитогрес, и др., директно върху хоросанови мазилки, гипсофазер, газобетон, бетон, етернит, циментови замаски и мозайки. За замаски и шпакловки върху топлоизолации преди нанасяне на декоративни мазилки. Всички повърхности да са обезпрашени и сухи. Лепилото е влаго, мразо и водоустойчиво. Запазва гъстотата си в продължение на повече от 20 минути. Допускат се корекции до 15 минути от залепването. Втвърдяване на лепилото - за 24 часа. Разходна норма при лепене; тя е в пряка зависимост от големината на зъбния гребен на маламашката и е около 4 - 5 кг на 1 м2, при зидане с газобетон 17 - 20 кг на 1 м2; при шпакловки около 2,5 кг. на 1 м2.

Обратно гореЛепило за керамични и каменни облицовки (клас C1T).

Лепило за керамични и каменни облицовки
(клас C1T)

За работа в затворени (закрити) помещения. За залепване на фаянс, теракот, директно върху хоросанови мазилки, гипсофазер, газобетон, бетон, етернит, циментови замаски и мозайки. За замаски и шпакловки върху топлоизолации преди нанасяне на декоративни мазилки. Всички повърхности да са обезпрашени и сухи. Лепилото е влаго, мразо и водоустойчиво. Запазва гъстотата си в продължение на повече от 20 минути. Допускат се корекции до 15 минути от залепването. Втвърдяване на лепилото - за 24 часа. Разходна норма при лепене: Тя е в пряка зависимост от големината на зъбния гребен на маламашката и е около 4 - 5 кг на 1 м2. При зидане с газобетон 17 - 20 кг на 1 м2. При шпакловки около 2,5 кг. на 1 м2.

Обратно гореЛепило за газобетон.

Лепило за газобетон

За зидане на газобетонни блокчета, лепене на лек фаянс и др. Всички повърхности да са обезпрашени и сухи. Лепилото е влаго, мразо и водоустойчиво. Запазва гъстотата си в продължение на повече от 20 минути. Допускат се корекции до 15 минути от залепването. Втвърдяване на лепилото - за 24 часа. При зидане с газобетон 15 - 18 кг на 1 м2. Разходна норма при лепене: Тя е в пряка зависимост от големината на зъбния гребен на маламашката и е около 4 - 5 кг на 1 м2.
Обратно гореБяло лепило за керамични и каменни облицовки (клас C1).

Бяло лепило за керамични и каменни облицовки (клас C1)

Предназначено за залепване на фаянс, теракот, мрамор, гранитогрес и др., директно върху хоросанови мазилки, гипсофазер, газобетон, бетон, етернит, циментови замаски и мозайки. За замаски и шпакловки върху топлоизолации преди нанасяне на декоративни мазилки. Всички повърхности да са обезпрашени и сухи. Приготвянето на сместа: към 1 част вода се добавят 3 до 4 части суха маса в зависимост от предназначението. Разбърква се до получаването на хомогенна смес. Оставя се да престои до 10 - 15 минути и се разбърква отново след което е готово за употреба. Лепилото е влаго, мразо и водоустойчиво. Запазва гъстотата си в продължение на повече от 20 минути. Допускат се корекции до 15 минути от залепването. Втвърдяване на лепилото - за 24 часа. Разходната норма при лепене е в пряка зависимост от големината на зъбния гребен на маламашката и е около 4 - 5 кг на 1 м2, при зидане с газобетон 17 - 20 кг на 1 м2 при шпакловки около 2,5 кг на 1 м2.

Обратно горе