За топлоизолации

Лепило за топлоизолации.

Лепило за топлоизолации

Хидро и мразоустойчив сух лепилен състав за залепване на топлоизолационни плоскости. Осигурява здраво залепване, съдържа моновлакна против напукване. В лепилото не трябва да се допълва пясък, цимент или други добавки, които ще нарушат хомогенните му свойства. Разходна норма при залепване 3 - 4 кг на 1 м2.
Обратно гореЛепило и шпакловка за топлоизолации.

Лепило и шпакловка за топлоизолации

Хидро и мразоустойчив сух лепилен състав за залепване на топлоизолационни плоскости и шпакловки, а също и за направа на тънкослойни мазилки върху тях. Осигурява здраво залепване, съдържа моновлакна против напукване. Разходна норма при залепване 3 - 4 кг на 1 м2, при шпакловане: 4 - 5 кг на 1 м2.
Обратно гореБяло лепило и шпакловка за топлоизолации.

Бяло лепило и шпакловка за топлоизолации

За залепване на топлоизолационни плоскости от екструдиран и експандиран полистирол: стиропор, фибран, стиродур, стирофон, монодур и др., а също и направа на тънкослойни мазилки върху тях. Залепване: При равна основа се нанася на гърба на топлоизолационната плоскост с назъбена шпакла с размер на зъбите 8-10 мм и се притиска към стената. При неравна основа се правят купчинки в различни точки на плоскостта. Шпакловка: С гладка маламашка, отгоре се прикрепя текстилна мрежа. Към 1 част вода се добавят 2 до 3 части суха маса в зависимост от предназначението. Разбърква се до получаването на хомогенна смес. Оставя се да престои до 10 - 15 минути и се разбърква отново след което е готово за употреба. Хидро и мразоустойчив сух лепилен състав за залепване на топлоизолационни плоскости и шпакловки. Осигурява здраво залепване, съдържа моновлакна против напукване. Разходната норма при лепене е 3 - 4 кг на 1 м2, а при шпакловане: 4 - 5 кг на 1 м2.

Обратно горе